Kaag & Braassem cup 2017

Op 8 april a.s. houden de gymnastiekverenigingen DIO (Hoogmade), ROAC (Rijpwetering), Excelsior (Roelofarendsveen) en Kwiek en Lenig (Woubrugge) en ODI (Leimuiden) een vriendschappelijke wedstrijd in de hertogshal te Oud Adeselaan 40, 2375 XE Rijpwetering.

Deze wedstrijd wordt voor de derde keer georganiseerd met verenigingen uit onze gemeente met dit jaar ROAC en DIO als ontvangende verenigingen. We vinden als verenigingen belangrijk om met elkaar samen te werken en zo een leuke activiteit voor onze leden te kunnen organiseren. Er wordt geturnd door jongens en meisjes op balk/ringen – vloer – sprong.

De wedstrijd zal plaats vinden in de ochtend en begin van de middag. De rondes zijn ingedeeld in leeftijdsgroepen en per leeftijd zijn er ook nog verschillende niveaus. Zodat alle kinderen op hun eigen niveau kunnen meedoen aan de wedstrijd. Voor iedereen is er een leuk aandenken en een diploma maar, natuurlijk zijn er ook individuele prijzen te verdienen en zal er een Kaag en Braassem cup uitgereikt worden aan de beste turner/turnster van deze middag.

Dus doe mee! en doe het inschrijfgeld van € 5.00 met ingevuld onderstaand strookje in een enveloppe en lever dit uiterlijk 18 februari in bij je trainster. Dan gaan we er een gezellige dag van maken.

Omdat het moeilijk is in te schatten hoeveel kinderen zich inschrijven in welke leeftijdscatagorie kunnen we nu nog niet zeggen of uw kind aan het begin of

aan het eind van de dag ingedeeld zal worden. Dit wordt na de sluiting van de inschrijving bekend gemaakt middels de volgende brief.

Laatst gewijzigd: 06-03-2017 23:35

Agenda

Paaseiren verkopen
Zaterdag 28 maart

Wedstrijden
Voor alle wedstrijden klikt u hier

ODI Leimuiden

Bij ons kun je terecht voor:
- Recreatie gymnastiek
- Kleutergymastiek
- 50+ gymnastiek
- Selectieturnen
- Danslessen vanaf 3 jaar en ouder

Privacy

Sporthal

Sporthal Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden
0172-508745

Bestuur

Alle informatie omtrent het bestuur is te vinden op de bestuurs pagina.

Klik hier om naar de bestuur pagina te gaan.