Kaag en Braassemcup groot succes voor ODI!

Het is al eventjes geleden, maar we mogen de top resultaten van de afgelopen Kaag & Braassem Cup van 13 april 2019 natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Want er is hier heel hard door alle groepen voor geoefend en dat werd beloond. De meiden en jongens van ODI wisten veel prijzen binnen te slepen.

In de eerste ronde turnden de meisjes van niveau 1 en 4 en de selectie niveaus B & C. En wat een deelneemsters deden mee! Voor de meeste meisjes was dit de allereerste wedstrijd, dat maakt het natuurlijk extra spannend! Jet Boere wist hier in selectie niveau B de allereerste prijs te bemachtigen! Met een score van 24,75. Hartstikke knap!

In de tweede ronde deden niveaus 2 (opgesplitst in twee leeftijden) 3, de selectieniveaus A & B en de jongens mee. Na alle oefeningen geturnd te hebben, vond de prijsuitreiking plaats. Deze startte met de ‘oudere’ meisjes in niveau 2! En direct 2 ODI toppers op het podium. Namelijk Kayla Evers (24,30) op de 3e plek en Yara Kleyn op de 1e plek! Wauw!! Yara Kleyn met een hoge totaalscore van 25,97! 

In de 2e niveau 2 groep (jongere meisjes) stond ook weer ODI aan de top! Dit keer behaalde Vera Klein de eerste prijs. Met een hele hoge score van 26,23. Knap hoor! Zo werd ze zelfs gevraagd om tot het einde van de wedstrijd te blijven, grote kans dat ze de grote beker kon winnen! Spannend!! Dit zou aan het einde van de wedstrijd bekend gemaakt worden. 
Binnen niveau 3 behaalde Jessey Dijkgraaf de 3e medaille! Met een score van 24,45 in totaal. Super goed gedaan.
Daarna was de selectie aan de beurt. In niveau A was er geen plek voor andere verenigingen. Er waren in deze groep 2 medailles te winnen en die gingen naar onze ODI kanjers Angoëlle Dekker en Zoé van Wittmarschen. Angoëlle met een score van 25,05 en Zoé 23,75!! 
En door naar de jongens, want ook daar werden prachtige oefeningen geturnd. Romio Schippers (22,75) won de 1e prijs in niveau 1. Echt heel goed! In de laatste ronde werden de meest moeilijke oefeningen geturnd. Selectie niveaus D, E, F & G vonden in deze ronde plaats. En Lotte Roos behaalde hier in het allerhoogste niveau een 1e prijs. Met een totaal score van 25,58! Hartstikke knap!! 

En nu het moment van de grote beker! Vera stond tot aan het laatste moment 1e, totdat Meta Straathof vanuit Excelsior haar laatste oefening turnde. En ze net met 0,07 punten boven Vera eindigde. Met een totaal score van 26,30 won Meta de beker. Jeetje wat scheelde dat weinig. Volgend jaar revanche? 

Het was een top wedstrijd!! Iedereen heeft super mooie oefeningen geturnd. Op naar volgend jaar!! 

Laatst gewijzigd: 16-01-2020 16:59

Agenda

Paaseiren verkopen
Zaterdag 28 maart

Wedstrijden
Voor alle wedstrijden klikt u hier

ODI Leimuiden

Bij ons kun je terecht voor:
- Recreatie gymnastiek
- Kleutergymastiek
- 50+ gymnastiek
- Selectieturnen
- Danslessen vanaf 3 jaar en ouder

Privacy

Sporthal

Sporthal Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden
0172-508745

Bestuur

Alle informatie omtrent het bestuur is te vinden op de bestuurs pagina.

Klik hier om naar de bestuur pagina te gaan.