Opbrengst Beachvolleybal 2015 naar gymnastiekvereniging ODI

De laatste zondag van augustus was op het dorpsplein van Leimuiden weer het jaarlijkse beachvolleybalfestijn. Zoals gebruikelijk wordt de opbrengst daarvan geschonken aan een plaatselijk goed doel, instelling of vereniging. De afgelopen jaren waren o.a. Zwembad de kleine Oase en de Scouting de gelukkige.

Toen de plaatselijk gymnastiekvereniging ODI werd benaderd door de beachvolleybal of zij een concreet investeringsdoel hadden, wisten ze het wel. Uniforme kleding voor leid(st)ers en train(st)ers. Ieder jaar weet men de boeken weer sluitend te krijgen, maar voor de wens van kleding lag de lat te hoog. De opbrengst van de beachvolleybal kwam dan ook als geroepen. ODI is een van de oudste verenigingen van Leimuiden, in 1946 opgericht. Momenteel heeft de vereniging ruim 110 leden, in de leeftijd variërend van 3 t/m 80 jaar. Naast kleutergym, recreatiegym, selectie en moderne dans voor kleuters en ouderen tot ca 13/14 jaar. Ook zijn er zo’n 20 leden actief in de seniorengroep en sinds kort is er dames powergym voor de mamma’s. Op www.odileimuiden.nl staat veel informatie.

Op de foto overhandigen Johan Haring en Jeroen van Haaster namens de St. Beachvolleybal Leimuiden de opbrengst (de shirts en jassen) aan ODI, vertegenwoordigd door de bestuursleden Marco Dijkgraaf en Theo van der Werf en leidster Amanda de Wit-Brand. Op zondag 28 augustus 2016 wordt wederom de beachvolleybal georganiseerd in Leimuiden.

Laatst gewijzigd: 23-06-2016 13:45

Agenda

Paaseiren verkopen
Zaterdag 28 maart

Wedstrijden
Voor alle wedstrijden klikt u hier

ODI Leimuiden

Bij ons kun je terecht voor:
- Recreatie gymnastiek
- Kleutergymastiek
- 50+ gymnastiek
- Selectieturnen
- Danslessen vanaf 3 jaar en ouder

Privacy

Sporthal

Sporthal Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden
0172-508745

Bestuur

Alle informatie omtrent het bestuur is te vinden op de bestuurs pagina.

Klik hier om naar de bestuur pagina te gaan.