Paasactie ODI 28 maart

We gaan langzamerhand richting het voorjaar en zo staat ook Pasen weer om de hoek! Afgelopen dagen zijn er honderden zakjes paaseitjes ingepakt, dit hebben de dames van de damesgroep (sportende op de woensdagochtenden) verzorgd. Super fijn! Nu is het aan ons om deze zakjes te verkopen en geld op te halen voor de vereniging ODI. Jij bent er toch ook bij?!  Klik op het bericht voor meer info.

Hoe gaan we dat doen?

We pakken het iets anders aan dan voorgaande jaren. Zo gaan we namelijk niet in kleinere groepjes maar met z´n allen in één keer lopen. Wel zo gezellig én effectief. We verzamelen zaterdag 28 maart om 10:00 uur op de parkeerplaats bij ´t Spant. Waarna we met z´n allen tot 13:00 uur gaan lopen.   

Hulp


Alle hulp is meer dan welkom! Zodat we tijdens het lopen toch nog een klein beetje kunnen opsplitsen. Mocht je als ouder/leiding meekunnen, dan horen we dat graag uiterlijk 21 maart. Wil je dit mailen naar melissakea@hotmail.com? Of aangeven bij desbetreffende leiding. 

Extra verkoop 

Nu heeft iedereen wel familie die niet in Leimuiden woont. Mocht je toch aan je familie willen verkopen; dan kan dat natuurlijk! Tijdens de lessen volgende week worden lijsten uitgedeeld, in deze lijst kun je aangeven wie hoeveel eitjes wil bestellen. Het geld met de lijst kan ingeleverd worden zaterdag 28 maart, zodat het aantal eitjes mee naar huis kan! Dit is natuurlijk extra he, betekent natuurlijk wel dat je nog gezellig meeloopt toch? 😉 

Graag horen wij wie er meelopen zaterdag, je kunt je opgeven door te mailen naar melissakea@hotmail.com. Doe je dit voor 21 maart? 

We maken er een gezellige ochtend van, tot dan! 

 

Laatst gewijzigd: 07-03-2020 12:14

Agenda

Paaseiren verkopen
Zaterdag 28 maart

Wedstrijden
Voor alle wedstrijden klikt u hier

ODI Leimuiden

Bij ons kun je terecht voor:
- Recreatie gymnastiek
- Kleutergymastiek
- 50+ gymnastiek
- Selectieturnen
- Danslessen vanaf 3 jaar en ouder

Privacy

Sporthal

Sporthal Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden
0172-508745

Bestuur

Alle informatie omtrent het bestuur is te vinden op de bestuurs pagina.

Klik hier om naar de bestuur pagina te gaan.