Selectie wedstrijd ODI

Hallo allemaal,

De laatste selectiewedstrijd is weer in aantocht en zal deze keer gehouden worden bij ons in ’t Spant, op zaterdag 23 april. Dit is de laatste competitie van het jaar waarbij ook de algemene winnares van het gehele seizoen bekend gemaakt zal worden. Voor de nieuwe meiden is het een perfecte wedstrijd om te wennen aan competities, aangezien jullie nog geen wedstrijd meegedaan hebben en dus niet de punten van vorige wedstrijden mee kunnen nemen. Desalniettemin, is er uiteraard ook een prijsje in jullie categorie te behalen. Tijdens deze wedstrijd zal balk, brug en sprong (trampoline + valmat) aan bod komen.

De tijden voor deze wedstrijd zijn als volgt:
8:45 worden de kinderen verwacht van niveau 12
9:00 warming-up 9:15 start niveau 12 (Britt, Donna, Charley, Anna, Emma, Nina, Linh, Penelope, Dena, Yindee)
10:00 aanwezig niveau 11 10:30 start niveau 11 (Dania, Esra, Bodie, Mare, Nova)
11:00 aanwezig niveau 10,9,8 11:30 start niveau 10,9,8 (Anne, Ilse, Lotte)

Tijdens de wedstrijd zullen de selectiepakjes uitgedeeld worden. Daarnaast moeten de haren netjes in een invlecht gevlochten worden en mogen er geen onderbroekjes onder de pakjes vandaan komen. Sieraden moeten (zoals altijd) wegens veiligheid af.

Mochten er nog vragen over deze wedstrijd zijn dan kunnen die uiteraard altijd gesteld worden.

Op 28 mei wordt er ook een Kaag & Braassem cup gehouden in Roelofarendsveen. Dit is een wedstrijd waarbij ieder op eigen niveau kan turnen. Dit zit dus niet aan leeftijd vast. Het is voor het eerst dat wij (ODI) daaraan mee doen en het wordt dan ook gezien als een vriendschappelijke wedstrijd tussen Woubrugge, Hoogmade, Rijpwetering en Roelofarendsveen. De oefeningen zijn iets anders dan wat wij normaliter gewend zijn. Maar vrees niet, ik zal er altijd bij zijn om de oefeningen voor te lezen mocht iemand deze niet helemaal uit zijn hoofd weten tijdens de wedstrijd. Voor de jongeren meiden (Emma, Nina, Linh, Penelope); jullie zullen deze wedstrijd nog samen met juf Amanda gaan doen. Voor de andere meiden; de uitnodiging voor deze wedstrijd volgt snel!

Daarnaast is er op 4 juni een afsluitend evenement bij Kwiek (Nieuwveen), waarbij ieder (van de selectie) haar vrije oefening mag laten zien die tegelijkertijd ook beoordeeld zal worden. Een gezellig evenement ter afsluiting van het seizoen.

Kortom, er is nog veel te oefenen! Het winnen staat niet voorop, wij vinden het belangrijker dat de kinderen het als gezellig ervaren en het naar hun zin hebben. Maar goed, het zou natuurlijk leuk zijn als wij ook dit jaar onze prijzenkast weer kunnen aanvullen 😉

Nogmaals, met vragen en of opmerkingen kunnen jullie altijd bij ons terecht.

Groetjes,

Melissa (0621645482), Jari & Kim

Laatst gewijzigd: 23-06-2016 13:46

Agenda

Paaseiren verkopen
Zaterdag 28 maart

Wedstrijden
Voor alle wedstrijden klikt u hier

ODI Leimuiden

Bij ons kun je terecht voor:
- Recreatie gymnastiek
- Kleutergymastiek
- 50+ gymnastiek
- Selectieturnen
- Danslessen vanaf 3 jaar en ouder

Privacy

Sporthal

Sporthal Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden
0172-508745

Bestuur

Alle informatie omtrent het bestuur is te vinden op de bestuurs pagina.

Klik hier om naar de bestuur pagina te gaan.