Leiders

Lenie Kea
Mijn naam is Lenie Kea. Ik geef senioren fit voor 55 plussers op woensdagmorgen. Dit is een les waarbij lekker bewegen en gezond bezig zijn centraal staat. Onder begeleiding van gezellige, vrolijke muziek werken we aan de algehele conditie van het lichaam, zoals coördinatie, balans en spierversterkende oefeningen.

Melissa Kea
Mijn naam is Melissa Kea en ik geef de selectie en de maandagavond (spring)groep les. Ik ben al jaren actief bij de ODI en begon met gymmen bij juffrouw Jeanet. Daarna ben ik doorgegroeid naar de selectie en vanaf mijn 12e ben ik gaan turnen in Alphen aan den Rijn bij DOS. Ik ben tegelijkertijd blijven helpen bij de ODI en uiteindelijk zelf les gaan geven met veel plezier. Daarnaast werk ik bij een reclame bureau in Amsterdam, en ga ik beginnen aan mijn master communicatie wetenschappen.

Amanda de Wit
Hoi Allemaal, Mijn naam is Amanda de Wit, ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Toen ik 4 jaar was zat ik al bij de ODI, nu geef ik zelf de kleutergym en de Recreatiegym 2. Zelf heb ik een sportopleiding van 4 jaar gedaan waarna ik in meerdere sporten ben gaan les geven. Naast ODI ben ik werkzaam in het zwembad in Amstelveen, waar ik al ruim 16 jaar les geef! Met vriendelijke groetjes en hopelijk tot ziens bij de ODI.

Laatst gewijzigd: 23-05-2019 20:29

Agenda

Paaseiren verkopen
Zaterdag 28 maart

Wedstrijden
Voor alle wedstrijden klikt u hier

ODI Leimuiden

Bij ons kun je terecht voor:
- Recreatie gymnastiek
- Kleutergymastiek
- 50+ gymnastiek
- Selectieturnen
- Danslessen vanaf 3 jaar en ouder

Privacy

Sporthal

Sporthal Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden
0172-508745

Bestuur

Alle informatie omtrent het bestuur is te vinden op de bestuurs pagina.

Klik hier om naar de bestuur pagina te gaan.