Lidmaatschap

Proeflessen

We zijn natuurlijk altijd blij als iemand interesse heeft om lid te worden van onze vereniging. We begrijpen echter ook dat u eerst wilt kijken of ons aanbod aansluit bij uw verwachtingen. Om deze reden bieden wij de mogelijkheid om vrijblijvend 2 gratis proeflessen te volgen. U mag als ouder bij deze lessen altijd blijven kijken.

Hebt u na het volgen van de proeflessen blijvende interesse, wilt u dan uw zoon of dochter via onze site www.odileimuiden.nl aanmelden? U doet dit door op bovenaan de pagina op de button lid worden te drukken en het aanmeldformulier volledig in te vullen en verzenden.

Annulering van lessen
Ondanks dat onze vrijwilligers er alles aan doen lessen en activiteiten doorgang te laten vinden, kan het onverhoopt toch voorkomen dat lessen vanwege beperkte deelname of afwezigheid van een docent niet door kunnen gaan. We zullen u op dit moment zo snel als mogelijk informeren via mail of onze Facebook pagina en trachten een passende oplossing te bieden . Vanwege de reeds gemaakte kosten behoort restitutie helaas niet tot de mogelijkheden.

Aan- en afmelden als lid

Wilt u zich als lid  aan- of afmelden, dan kunt u dit doen door het invullen van het onderstaand formulier. Opzeggen dient te gebeuren vóór 1 februari of voor 1 september. Dit in verband met de facturatie.

Contributie

Wij hanteren een halfjaarlijkse contributie. Deze sturen wij aan u via de mail in februari en juli. Als een nieuw lid in het lopende seizoen instapt, wordt de contributie berekend vanaf dit moment tot aan de eerstvolgende periode.

Hoogte contributie
De contributie als volgt:
Inschrijfgeld: € 7,00
Kleuterdans: € 47,50 per half jaar
Recreatiegymnastiek: € 47,50 per half jaar
Seniorenfit: € 55,00 per half jaar
Selectie (3 uur p/wk): € 99,00 per half jaar

De eerste keer wordt € 7,00 inschrijfgeld berekend. Voor wisselingen van groep of discipline worden geen kosten berekend. Indien van toepassing wordt wel de contributie vanaf dit moment herberekend.

Rekeningnummer ODI
Rabobank : NL83RABO0127790241

Laatst gewijzigd: 23-05-2019 20:39

Agenda

Paaseiren verkopen
Zaterdag 28 maart

Wedstrijden
Voor alle wedstrijden klikt u hier

ODI Leimuiden

Bij ons kun je terecht voor:
- Recreatie gymnastiek
- Kleutergymastiek
- 50+ gymnastiek
- Selectieturnen
- Danslessen vanaf 3 jaar en ouder

Privacy

Sporthal

Sporthal Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden
0172-508745

Bestuur

Alle informatie omtrent het bestuur is te vinden op de bestuurs pagina.

Klik hier om naar de bestuur pagina te gaan.