Over ODI

ODI is de afkorting van Ontspanning door Inspanning en heeft tot doel de gymnastiek en dans in de ruimste zin van het woord te stimuleren en te bevorderen. En dat al sinds 1946. Plezier in het sporten staat voorop bij ODI! Wij geloven in de positieve kracht van sport. Er wordt tenslotte niet voor niets gezegd dat sporten goed is voor lichaam en geest. Om deze reden biedt ODI een gevarieerd bewegingsaanbod voor jong en wat ouder. Zo bieden we voor de allerjongsten kleuterdans en kleutergym, waarin jonge kinderen op een leuke speelse manier bewustwording ontwikkelen van het eigen lichaam. Er wordt geoefend in zelfvertrouwen, concentratie en geduld. Voor kinderen vanaf 6 jaar bieden we gym en turnen. Kinderen ontwikkelen zaken als balans, coördinatievermogen en spierkracht. Maar ook waarden als samenwerking, verantwoordelijkheid en discipline vormen een belangrijk element. Voor kinderen en jongeren die een bepaald niveau bereikt hebben heeft ODI selectieturnen. En voor senioren biedt ODI seniorenfit. Deze lessen hebben primair als doel het lichaam gezond en fit te houden. Seniorenfit staat echter ook voor een stuk gezelligheid en informeel samenzijn.

Vrijwilligers

Als u het bovenstaande leest is het bijna niet te geloven dat dit hoofdzakelijk gebeurt op basis van vrijwilligheid. Toch is het echt zo! We zijn dan ook erg trots op al onze leden en vertegenwoordigers die dit allemaal mogelijk maken. Betrokken ouders, opa’s, oma’s en ex-turners kunnen een waardevolle rol spelen door een organisatorische taak op zich te nemen. Wilt u zo nu en dan helpen? Of op regelmatige basis? Neem dan contact op met een van de leden van het bestuur.

Algemene Ledenvergadering

In een vereniging worden beleidsbeslissingen in principe genomen met meerderheid van stemmen; leden en ouders van leden moeten volgens de statuten het beleid mede bepalen. Het bestuur kan het dus niet alleen! Uw aanwezigheid op de algemene ledenvergadering wordt dan ook zeer op prijs gesteld. U krijgt koffie en een versnapering dus waarom niet!

Laatst gewijzigd: 23-05-2019 20:55

Agenda

Paaseiren verkopen
Zaterdag 28 maart

Wedstrijden
Voor alle wedstrijden klikt u hier

ODI Leimuiden

Bij ons kun je terecht voor:
- Recreatie gymnastiek
- Kleutergymastiek
- 50+ gymnastiek
- Selectieturnen
- Danslessen vanaf 3 jaar en ouder

Privacy

Sporthal

Sporthal Het Spant
Larikslaan 20
2451 BV Leimuiden
0172-508745

Bestuur

Alle informatie omtrent het bestuur is te vinden op de bestuurs pagina.

Klik hier om naar de bestuur pagina te gaan.